454080.jpg

Alkuperäinen nimi: The Devil's Feather (2005)
Kustantaja: WSOY
Sivuja: 337s

Takakansi:
Englannin ykköstekijän piinkova dekkari toimittaja Connie Burnsista, joka pääsee sarjamurhaajan jäljille. ”Tästä ei psykologinen trilleri enää parane” - Sainsbury's Magazine

Tiheäksi kudottu jännitysromaani Englannin ykkösdekkaristilta

Sotakirjeenvaihtaja Connie Burns on vuosien varrella törmännyt hämäräperäiseen palkkasoturiin maailman eri kriisipesäkkeissä. Kaikkialta, missä mies on ollut komennuksella, on löytynyt raa'asti murhattuja naisia, jotka on ensin raiskattu ja sitten silvottu machete-veitsellä. Irakissa Connie pääsee peitenimillä esiintyvän pedon jäljille, mutta seuraukset ovat hänen kannaltaan kohtalokkaat. Psyykkisesti pirstaleina oleva Connie piiloutuu Englannin maaseudulle, jossa hän ystävystyy paikkakunnan outona lintuna pidetyn Jess Derbyshiren kanssa. Jess, jolla hänelläkin on takanaan traumaattisia kokemuksia, auttaa ja tukee Connieta, joka on kaikesta huolimatta päättänyt paljastaa sarjamurhaajan. Tappaja on kuitenkin jo Connien jäljillä ja on vain ajan kysymys, milloin hän iskee.

”Walters on yksi älykkäimmistä ja psykologisesti tarkkavaistoisimmista trilleristeistämme.” Daily Telegraph

”Naisen kokemaa uhkaa, pelkoa ja sen voittamista käsitellään taitavasti.”
Kristiina Carlson, Suomen Kuvalehti

Oma mielipide:
En oikein tykännyt. Kirjan ensimmäisen puoliskon ajan odotin, että siinä tapahtuisi jotakin... kun oma käsitykseni psykologisesta trilleristä on kuitenkin vähän erilainen. Odotin lähinnä hiukset pystyyn nostattavia tilanteita ym. Aihe kirjassa on tietysti karmiva, mutta ei siinä muuta sitten ollutkaan... ehkä odotukseni vain olivat liian korkealla. En aio kuitenkaan lukea tämän kirjailijan kirjoja ihan heti.